Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye akort ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 rütbe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye yakışır halde üretilmeleridir.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans Yangın Kapısı Fiyatları olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Bu konuda yetkili yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Grup örgüsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve kırmızıçı üzere malzemelerden gestaltlmış ağır bir kapıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bapnın estetik yapısı ve umu edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü simultane kapının haydi haydi açılması sinein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page